За Нас

Euroedil Holding е основана 2004 година и одтогаш до денес е во постојан развој следејки ги најновите трендови во бизнисот со челик и челични конструкции и елементи.
Главна дејност на компанијата е сечење на лим во ленти во различни димензии, производство на висечки системи за гипсени додатоци.... 

Повеќе